GÜMÜŞHANE / ŞİRAN - Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı büyük bir heyecanla gerçekleşti.TÜBİTAK tarafından desteklenen ve öğrenciler tarafından danışman öğretmenlerimiz koordinesinde ortaya konulan araştırma ve geliştirme projelerimiz 12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde sergilendi.Sergimize kurum amirleri ve öğrenciler ile veliler yoğun ilgi gösterdiler.

May

2021/2022 Eğitim- Öğretim Yılında ilçemizde gerçekleşen Liseler Arası Spor Müsabakaları sona ermiştir. Beden Eğitimi Öğretmeni Samet DURMUŞ'un desteği ile beraber öğrencilerimiz güzel başarılara imza atmışlardır.

Liseler arası Voleybol Turnuvası erkeklerde birincilik kızlarda ise ikincilik.

Liseler arası Dart Turnuvasında erkekler ve kızlarda birincilik.

Liseler arası Bocce Turnuvasında erkekler ve kızlarda ikincilik.

Liseler arası Futsal Turnuvasında birincilik.

Liseler arası Atletizm erkeklerde birincilik, ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük kızlarda ise ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük.

Liseler arası Masa Tenisi Turnuvasında erkeklerde ikincilik kızlarda ise üçüncülük.

Turnuvalara katılan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda bizleri her gün ziyerete gelen güvercinlerimize öğrenci ve öğretmenlerimizin destekleriyle alınan buğday yemleri öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve personel tarafından günün belli saatlerinde ikram edilmektedir.Aynı zamanda kış şartlarından olumsuz etkilenmelerini engellemek adına güvercinlerimize yer açmak amacıyla kar küreme çalışmaları da yapılmaktadır.