GÜMÜŞHANE / ŞİRAN - Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi

Yasin ATMACA - Müdür Başyardımcısı

28/10/1972 Tarihinde Kars´ın Kağızman İlçesine bağlı Paslı Köyü´nde dünyaya geldi.İlkokulu kendi köyünde,ortaokul ve liseyi ise Susuz Kazım Karabekir Öğretmen Lisesi´nde okudu.1991 Yılında 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü kazandı.1995 yılında Kırklareli Pehlivanköy Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğine atandı.2 Yıl burada çalıştıktan sonra 1997 yılında Şiran Fatih Sultan Mehmet Çok Programlı Lisesi´ne atandı. 2006 Yılında Şiran Anadolu Lisesi kurucu müdürlüğüne görevlendirildi. Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi´nde okul müdürü olarak görev yapmış halen aynı kurumda müdür baş yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk sahibidir.